Příběh SPIRIT BEADS

 

Moje cesta ke Spirit Beads byla klikatá a chvilkami se podobala zamotanému bludišti. 

Po ukončení studií Ekonomie jsem “tabulkově” nastoupila do korporátní firmy. Z určitého tlaku okolí, především mé maminky, jsem vsadila na jistotu a práci v oboru s výhledem kariérního růstu. Po 9 letech strávených v korporátu jsem opravdu kariérně rostla- z recepční jsem se vypracovala až na manažera, ale osobně a vnitřně uvadala. Ikdyž patřím do krabičky s nápisem ” klasický workoholik”, poslední roky jsem se cítila pouhým pěšákem v mašinerii, dopadala na mě velká únava až stav úplného vyhoření. Útěk z mé neveselé reality jsem hledala v manuální práci všeho druhu, od dětství jsem byla velmi tvořivá a výroba rukama čehokoli mě přímo fascinovala. Vše ale odstartovalo na mé cestě na Bali, kam jsem se vydala se svým současným manželem Petrem. Tam jsem určitým způsobem našla sama sebe. Na Bali se prý otevírá 7.čakra intuice.. Já jsem živým příkladem toho, že je to pravda. Uvědomila jsem si, že už nechci žít svůj dosavadní život a že moje místo je jinde než v klimatizovaném openspacu se 7 týdny dovolené za rok.

 

 

Ve snaze se zabavit a vyčistit si hlavu jsem v tomto ráji na zemi, který buď člověk miluje či nenávidí, já se řadím bez výhrad do skupiny první, začala navlékat korálky a tvořit náramky. Moc mě to bavilo, uklidňovalo a já se cítila štťastná. Pár fotek mých výtvorů sdílených na Facebooku, odstartovalo nečekaný zájem přátel a světe div se, první objednávky byly na světě…:-) Říká se, že spontánní a neplánované akce sou ty nejlepší.. 

Já díky jedné takové našla odvahu kompletně změnit svůj život…

                                          

Po návratu z toho nejspirituálnějšího místa na světě, jakým alespoň pro mě Bali je, jsem dala výpověď, postavila se na vlastní nohy a pomalu, s velkou dávkou nejistoty, začala budovat Spirit Beads. Vsadila jsem na kreativitu, zábavu, sebezdokonalování v obchodu, technice tvorby šperků a studium minerálů. Samozřejmě žádné začátky nebývají lehké. I ty moje mě připravily mnoho bezesných nocí i uroněných slziček. Ale i přes všechny neúspěchy a nástrahy jsem vydržela a zároveň se utvrzovala ve správnosti mého rozhodnutí. Překonávání překážek a samotná práce mě neskutečně bavila a baví doposud. Každý element mých náramků pochází z různých částí z celého světa. Pečlivě vybírám dodavatele podle kvality, vize a filozofie prodeje. 

Protože Spirit Beads považuji za své dítě, snažím se pro něj vybírat, jako správná matka “vhodné a čiré přátele”.

Spirituální podtex produktů umocňuje sílu mých výrobků. Nejedná se o trendovou a chvilkovou záležitost, já sama se považuji za spirituálně založenou bytost, práce s minerály a magie okolo nich mě doslova pohltila a je mi ctí představovat je v celé síle a kráse mým klientům. Snažím se neustále obohacovat a doplňovat nabídku na eshopu o nové produkty a značky, kterým osobně věřím. Líbí se mi spojovat svou výrobu s dalšími čistými, hezkými a smysluplnými věcmi, které se ideově se Spirit Beads doplňují.Zároveň podporuji charitativní projekty a cesty lidí, jež obdivuji. Takový je pro mě nadační fond Pink bubble, se kterým spulupracuji již mnoho let. Nepláčeme, tvoříme a věříme… Mezi mé nejnovější spolupráce patří výroba náramků k filmu Radky Třeštíkové “Bábovky”. Líbí se mi Radčin spisovatelský styl, působí na ně velmi pozitivně a proto jsem se ráda podílela na filmové verzi. Myslím, že je fain, že i materiální věci mohou život zkrášlit a zpestřit.. A pokud i já se Spirit Beads přináším svým klientům více světla a radosti do života, je to přesně tak, jak má být…

 

Krásný den

Jamaila